Nieuws

Welkom bij de commissievergaderingen

30 januari 2014

Binnenkort is het weer commissieweek. Het programma voor februari 2014 luidt als volgt: Commissie Wonen & Ruimte, 3 februari om 19.30 uurDe commissieleden praten in de commissie Wonen & Ruimte onder andere over de...Lees verder »

Welkom bij de raadsvergadering

23 januari 2014

Donderdag 30 januari om 19.30 uur is de raadsvergadering. Op de agenda staan onder andere: de kredieten projecten Boulevard Noord en Zuid Emmen, de Kadernota Vitaal Platteland en de verordening Winkeltijden gemeente Emmen 2014....Lees verder »

Commissie Samenleving tevreden met participatie-webshop: alle jongeren doen mee!

21 januari 2014

Dinsdag 4 februari wordt de participatie-webshop gelanceerd. Hier kunnen ouders met een laag inkomen producten bestellen voor hun schoolgaande kinderen. Denk aan sport- of muzieklessen, een tweedehands fiets of een middag...Lees verder »

Terugkoppeling commissie Bestuur, Middelen & Economie

21 januari 2014

In de commissie Bestuur, Middelen & Economie van donderdag 16 januari jl. zijn o.a. de volgende onderwerpen besproken:Regiomarketing van EmmenTijdens de commissievergadering vond een presentatie plaats van de Stichting...Lees verder »

Commissie kiest voor uitstel windenergie

20 januari 2014

Met een record aantal van 19 insprekers begon op maandag 13 januari de commissievergadering over Windenergie. Voor-, maar vooral tegenstanders lieten van zich horen. Op de agenda stond de structuurvisie windenergie, waarin de...Lees verder »

Commissie Bestuur, Middelen & Economie

16 januari 2014

Commissie Bestuur, Middelen & Economie: 16 januari om 19.30 uur Naast een presentatie over biobased economie en een presentatie over citymarketing, staan onder andere de verordening winkeltijden voor 2014 op de agenda en het...Lees verder »

Vervolg agenda commissie Wonen en Ruimte

14 januari 2014

De commissie Wonen en Ruimte heeft in de vergadering van maandag 13 januari jl. niet de gehele agenda kunnen behandelen. De tweede termijn van het agendapunt 'Structuurvisie windenergie Emmen' wordt behandeld...Lees verder »

Welkom bij de commissievergaderingen

06 januari 2014

Binnenkort is het weer commissieweek. Het programma voor deze eerste commissievergaderingen van 2014 luidt als volgt:Lees verder »

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het ingevulde e-mailadres.

Nieuws