Nieuws

Welkom bij de commissievergaderingen

22 december 2014

Commissie Wonen & Ruimte en Commissie Samenleving: dinsdag 13 januari om 19.30 uurDinsdag 13 januari is een gezamenlijke commissievergadering voor de commissie Wonen & Ruimte en de commissie Samenleving. Op de agenda...Lees verder »

Terugblik raadsvergadering 18 december

22 december 2014

In de raadsvergadering van donderdag 18 december jl. waren ruim 200 personeelsleden van Philips Lighting B.V. in het gemeentehuis aanwezig. Zij vroegen aandacht voor de voorgenomen sluiting van de vestiging in Emmen. PvdA diende...Lees verder »

Welkom bij de raadsvergadering

15 december 2014

Donderdag 18 december start de raadsvergadering om 16.30 uur. Op de agenda staat onder andere het Preventie- en handhavingsplan Drank en Horeacawet 2014-1018. Daarnaast wordt onder andere gesproken over Belastingverordeningen en...Lees verder »

Terugblik commissie Bestuur, Middelen en Economie

08 december 2014

Op de agenda van de commissie Bestuur, Middelen en Economie stond donderdag 4 december jl. onder andere, ter bespreking, de brief van het college inzake de stand van zaken onderzoek samenwerkings- en verbetermogelijkheden Area....Lees verder »

Terugblik commissie Samenleving

08 december 2014

In de commissie Samenleving van dinsdag 2 december is onder andere gesproken over de Jongerenadviesraad. Een aantal jongeren zijn voornemens een Jongerenadviesraad op te starten. De Jongerenadviesraad richt zich in zijn...Lees verder »

Terugblik commissie Wonen en Ruimte

04 december 2014

Op de agenda van de commissie Wonen en Ruimte van 1 december jl. stond o.a. de notitie ‘Verder met parkeren’. Dit was voor vier insprekers, respectievelijk namens Vlinderstad Emmen, Ondernemersvereniging De Koepel, de...Lees verder »

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het ingevulde e-mailadres.

Nieuws