Nieuws

Terugblik gemeenteraadsvergadering 24 september

27 september 2015
De raadsvergadering van donderdag 24 september start met de beëdiging van de heren Beekhuis (nieuw raadslid)en Van Wijk als commissielid. Beide heren zijn lid van de fractie van Wakker Emmen. Lees verder »

Terugblik commissie Wonen & Ruimte

17 september 2015
De commissie Wonen & Ruimte van maandag 7 september sprak onder andere over de ‘Kredietaanvraag tijdelijke parkeercompensatie’ en de ‘Structuurvisie Emmen, Water’. Steeds meer mensen bestraten de tuin waardoor... Lees verder »

Terugblik commissie Samenleving

17 september 2015
Op de agenda van de commissie Samenleving van dinsdag 8 september stonden een presentatie van de Kunstbeweging en RTV Emmen. Deze laatste ging in op een nieuw programma dat ze maken voor en over “Van Goede... Lees verder »

Terugblik (besloten) commissie Bestuur, Middelen & Economie

17 september 2015
De raad zoekt een nieuwe accountant, omdat het contract met de huidige accountant volgend jaar afloopt. Daarom is een Europese aanbesteding begonnen. Lees verder »

Terugblik commissie Bestuur, Middelen & Economie

17 september 2015
De rapportage Centrumvernieuwing Emmen 2015 – 1 kreeg ook aandacht. Daarover worden diverse vragen gesteld. O.a. door de ChristenUnie die graag de stand van zaken wil weten over de toekenning van de subsidies.... Lees verder »

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het ingevulde e-mailadres.

Nieuws