Nieuws

Vacature 2 leden voor de Rekenkamercommissie

24 september 2020
De Rekenkamercommissie Emmen (RKE) helpt de gemeenteraad. Ze onderzoekt of de gemeente z'n werk goed doet. Heeft de gemeente de doelen gehaald? Is het volgens de (wettelijke) regels gegaan? De RKE is... Lees verder »

Commissievergaderingen in de maand oktober

24 september 2020
In de maand oktober vergaderen de raadscommissies op: • Maandag 5 oktober de commissie Wonen & Ruimte • Donderdag 8 oktober de commissie Bestuur, Middelen en Economie De vergaderingen beginnen om 19.30 uur. De... Lees verder »

Raadsvergadering 24 september

23 september 2020
Raadsvergadering 24 september Op 24 september vergadert de gemeenteraad. De vergadering begint om 19.30 uur. In verband met de coronamaatregelen is deze vergadering zonder publiek. Publiek kan zonodig de... Lees verder »

Inspreekavond 22 september

21 september 2020
Voor de inspreekavond over de bezuinigingen hebben zich vier organisaties gemeld:  1.    EOP Oranjedorp 2.    Dorpsraad Zwartemeer 3.    SMRE 4.    Ondernemersvereniging “Emmen Vlinderstad” De avond begint... Lees verder »

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het ingevulde e-mailadres.

Nieuws