Welkom bij de commissievergadering

2 september 2013
Klik om te vergroten

Welkom bij de commissievergaderingen 

Commissie Wonen & Ruimte: maandag 9 september om 19.30 uur
De commissieleden praten in de commissie Wonen & Ruimte onder andere over meerdere bestemmingsplannen, te weten het bestemmingsplan Emmen - Noordbarge Ermerweg hoek Achter het Kanaal, het bestemmingsplan Schoonebeek, Stroomdal en de partiële herziening bestemmingsplan van Sportlandgoed ’t Swartemeer. Ook staat de prioriteringsvraag Rondweg/N391 en N862 ter bespreking in de agenda opgenomen.

Commissie Samenleving: dinsdag 10 september om 19.30 uur
Op de agenda van de commissie Samenleving staat onder meer de begroting van de Emco en de Oprichting Samenwerkingsverband Passend Onderwijs (PO-22-02) ter bespreking geagendeerd. Daarnaast is een belangrijk discussiepunt de nota ‘Koers en Keuzes’, als opmaat voor de decentralisatie van drie belangrijke –nu nog Rijks- - taken op het gebied van Sociale Dienstverlening.
Het onder 6A geagendeerde 'Meerjarenbeleidsplan Schulddienstverlening 2014-2018 is teruggenomen. Naar verwachting vindt behandeling plaats in de Commissie Samenleving en raadsvergadering van oktober.

Commissie Bestuur, Middelen & Economie: donderdag 12 september om 19.30 uur
De verantwoording van de fractievergoedingen van alle fracties 2010 en verantwoording van de fractievergoeding GroenLinks 2010 t/m februari 2012 worden besproken.

Extra gezamenlijke commissievergadering: maandag 23 september om 19.30 uur
Het voorstel tot een extra krediet voor de Parkeergarage Westerstraat wordt behandeld in een extra gezamenlijke commissievergadering op maandag 23 september.


U bent van harte welkom!
De complete en meest actuele agenda’s vindt u op www.gemeenteraademmen.nl. De vergaderingen worden hier ook live uitgezonden.

 

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het ingevulde e-mailadres.

Welkom bij de commissievergadering