Welkom bij de commissievergaderingen september

27 augustus 2015
Klik om te vergroten

Commissie Wonen & Ruimte:
maandag 7 september om 19.30 uur
De commissie Wonen & Ruimte praat onder andere over de 'Kredietaanvraag tijdelijke parkeercompensatie' en de Structuurvisie ‘Emmen, Water’.

Commissie Samenleving:
dinsdag 8 september om 19.30 uur
Op de agenda van de commissie Samenleving staat, naast een presentatie van o.a. de Kunstbeweging,  het ‘Besluit begrotingswijzigingen 2015-6’.

Extra, besloten, vergadering Commissie Bestuur, Middelen & Economie
woensdag 9 september om 19.30 uur
De raad zoekt een nieuwe huisaccountant en daarom is een aanbesteding begonnen. Van de vijf accountantskantoren die een offerte hebben ingediend, worden door de Auditcommissie drie kantoren uitgenodigd om een presentatie te geven tijdens deze extra besloten commissievergadering Bestuur, Middelen & Economie. Gelet op het besloten karakter van de vergadering wordt deze niet op internet uitgezonden en is niet toegankelijk voor publiek.

Commissie Bestuur, Middelen & Economie:
donderdag 10 september om 19.30 uur
Op de agenda van de commissie Bestuur, Middelen & Economie staat onder andere de ‘Tarieventabel parkeerbelastingen 2015’ en het ‘Besluit begrotingswijzigingen 2015-6’. Ook wordt de rapportage Centrumvernieuwing Emmen 2015 – 1 besproken.

Welkom
U bent van harte welkom de commissievergaderingen in de raadzaal van het gemeentehuis bij te wonen. Ook kunt u de live uitzending volgen via deze website. U vindt hier ook de volledige agenda.

 

 

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het ingevulde e-mailadres.

Welkom bij de commissievergaderingen september