Terugblik commissie Wonen & Ruimte

17 september 2015
Klik om te vergroten

De commissie Wonen & Ruimte van maandag 7 september sprak onder andere over de ‘Kredietaanvraag tijdelijke parkeercompensatie’ en de ‘Structuurvisie Emmen, Water’. Steeds meer mensen bestraten de tuin waardoor water moeilijker weg kan. Er moeten gebieden worden ingericht waar bij hevige neerslag water geborgen kan worden.

Er is ook door een bewoner van de Rietlanden gebruik gemaakt van het spreekrecht n.a.v. de plannen voor de verdubbeling van het spoor bij station de Rietlanden. Tijdens de rondvraag is er door de ChristenUnie een vraag gesteld over braakliggende grond aan de Weerdingerstraat. Ook de Veenvaart kreeg aandacht. Volgens een persbericht is er weinig activiteit omdat er niet voldoende voorzieningen zijn. Het CDA stelde o.a. een vraag over de afvalinzamelingen. Gevraagd werd naar de mogelijkheden van een derde container voor plastic, dat in de gemeente Hoogeveen succesvol is ingevoerd.

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het ingevulde e-mailadres.

Terugblik commissie Wonen & Ruimte