Welkom bij de commissievergaderingen van maart 2017

3 maart 2017
Klik om te vergroten

Vanwege de bijzondere raadsvergadering op maandag 13 maart vindt de vergadering van de commissie Wonen & Ruimte niet - zoals gebruikelijk -  op een maandagavond plaats, maar op dinsdagavond 14 maart a.s., aanvang 19.30 uur. De vergadering van de commissie Samenleving is verzet van dinsdag naar donderdagavond 16 maart a.s., aanvang 19.30 uur. Er is dan een gezamenlijke vergadering met de commissie Bestuur, Middelen & Economie.   

Welkom
U bent van harte welkom de commissievergaderingen in de raadzaal van het gemeentehuis bij te wonen. Ook kunt u de uitzending live volgen via deze website. De volledige agenda en bijbehorende stukken vindt u ook op deze website.

Aanmelding inspreken uiterlijk 24 uur vóór vergadering  
De gemeenteraad vindt dat iedere inwoner van de gemeente Emmen iets moet kunnen zeggen over zaken die belangrijk voor hem of haar zijn en waarvan men vindt dat de politiek dit moet weten. In de commissievergaderingen kunt u daarom – onder bepaalde voorwaarden – gebruik maken van het spreekrecht. De regels voor het spreekrecht  kunt u vinden op de website van de gemeenteraad. Recent heeft de raad een nieuw Reglement van Orde voor raadscommissievergaderingen vastgesteld. Hierin is opgenomen dat insprekers zich minimaal 24 uur van te voren moeten aanmelden. Dit kan door tijdens kantoortijden te bellen naar de griffie: 14-0591 of te mailen naar griffie@emmen.nl  

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het ingevulde e-mailadres.

Welkom bij de commissievergaderingen van maart 2017