Buitengewone raadsvergadering

05 juni 2014
Klik om te vergroten

Donderdag 12 juni start om 15.00 uur een buitengewone raadsvergadering waarin mevrouw Nynke Houwing-Haisma, de heer Henk Jumelet, de heer Ton Sleeking en mevrouw Mariet Thalens-Kolker afscheid nemen als wethouder van onze gemeente.

Welkom
U bent van harte welkom de raadsvergadering bij te wonen. Gezien de capaciteit van de raadszaal is deze vrijwel volledig gereserveerd voor genodigden. Is er geen plek meer voor u in de raadszaal, dan kunt u de vergadering volgen via de schermen in de vide van het gemeentehuis. Ook kunt u de live uitzending volgen via deze website. U vindt hier ook de agenda.