Commissie wil informatiepagina in huis-aan-huis-krant houden

14 april 2014
Commissie wil informatiepagina in huis-aan-huis-krant houden Klik om te vergroten

Donderdag 10 april vond de allereerste commissievergadering van de nieuwe raad plaats. Een gezamenlijke commissievergadering nog wel! De vergadering begon met twee insprekers die het er niet mee eens zijn als het voetpad aan de Rietmees gaat verdwijnen en de grond aan een buurtgenoot wordt verkocht. De raadsfracties adviseren het college met een voorstel terug te komen nadat is geprobeerd met de buurt tot overeenstemming te komen.

Ook bij het voorstel over het digitaal publiceren van de officiële bekendmakingen wordt het college gevraagd met een gewijzigd voorstel te komen. De commissie vindt dat de informatie niet alleen op de website, maar ook op de informatiepagina in de huis-aan-huis-krant behouden moet blijven. Zodat ook mensen die niet zo handig zijn met de computer deze informatie kunnen lezen.

Ook werd gesproken over de driehoeksborden, waarop je kunt adverteren, die langs de wegen staan en over de financiën van de Centrumvernieuwing. Daarnaast is er gesproken over een rekenkamerrapport over recreatie en toerisme. Het college komt binnenkort met nieuw beleid op dit onderwerp. Eind april komen een groot deel van deze punten weer aan de orde tijdens de raadsvergadering.


Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Nieuwsbericht