Inspreken windenergie in extra commissievergadering op 1 juni

24 mei 2016
Inspreken windenergie in extra commissievergadering op 1 juni Klik om te vergroten

De Structuurvisie Windenergie wordt behandeld in een extra commissievergadering waarin u gebruik kunt maken van het spreekrecht.

 

1 juni: spreekrecht
De aanvang van de extra commissievergadering is op woensdag 1 juni, aanvang 19.30 uur. Deze extra avond staat geheel in het teken van het spreekrecht, waarbij u de raad uw mening kunt geven over de Structuurvisie Windenergie. De agenda met bijbehorende documenten voor deze extra commissievergadering kunt u vinden op www.gemeenteraademmen.nl. Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht dan kunt u zich aanmelden tot en met 31 mei door een mail te sturen naar griffie@emmen.nl of te bellen met (0591) 689506

2 juni: mogelijk vervolg voor spreekrecht
Bij veel insprekers wordt er ook rekening gehouden met een extra inspreekavond op donderdagavond 2 juni, aanvang 19.30 uur

15 juni: vervolg extra commissievergadering, inhoudelijke bespreking
Na de inspreekavond(en) wordt de extra commissievergadering geschorst tot woensdag 15 juni a.s. U kunt dan niet meer gebruik maken van het spreekrecht. Op die avond wordt het raadsvoorstel Structuurvisie Emmen Windenergie inhoudelijk besproken door de commissieleden.

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Nieuwsbericht