Positieve reacties op bestemmingsplan camping Het Heerenstreek, Nieuw-Dordrecht

10 september 2014
Positieve reacties op bestemmingsplan camping Het Heerenstreek, Nieuw-Dordrecht Klik om te vergroten

Maandag 8 september vond de commissievergadering Wonen en Ruimte plaats. Op de agenda stonden vier bestemmingsplanwijzigingen.Tijdens de rondvraag is gesproken over de riolering Noorderplein en over
Nieuw-Dordrecht–Vastenow. Ook kwam het vraagstuk windenergie aan bod. Er wordt op dit moment gewerkt aan het regieplan met de uitgangspunten zoals deze vorige week zijn besproken.

Bestemmingsplanwijzigingen
De bestemmingsplanwijzigingen die besproken zijn, werden commissiebreed positief ontvangen. Met name het bestemmingsplan 'Nieuw-Dordrecht, camping Het Heerenhof, Herenstreek 130' leverde positieve reacties op. Het past goed in het toeristisch beleid en is een aanwinst voor de gemeente.

Mededelingen
Er werden nog enkele actuele mededelingen gedaan over de stand van zaken omtrent de tunnel. Het opgeleverde rapport van de BAM beantwoordt nog niet alle vragen. Aanvullende antwoorden vanuit de BAM worden binnen twee weken aangeleverd, waarna er een advies voor een oplossing gegeven kan worden. Binnen enkele weken wordt hierover nader geïnformeerd.

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Nieuwsbericht