Raadsvergadering 25 juni begint 9.30 uur

19 juni 2015
Klik om te vergroten

In tegenstelling tot een eerdere publicatie vergadert de gemeenteraad donderdag 25 juni vanaf 9.30 uur. Het presidium heeft na overleg over de geplande raadsvergaderingen van 25 juni en 2 julie besloten beide vergaderingen te combineren.

Agenda
Op de agenda van de raadsvergadering staat onder andere de derde herziening van het exploitatieplan 'Nieuw-Amsterdam/Veenoord, Bedrijventerrein De Tweeling' en bestemmingsplannen in Nieuw-Schoonebeek en Emmen. Daarnaast wordt voorgesteld de heer J.B.W. Wittendorp (CDA) te benoemen tot commissielid, niet zijnde raadslid. Ook voorgedragen voor benoeming wordt de heer M.M. Timmerman. Hij wordt de nieuwe voorzitter van de Rekencamercommissie Emmen. De rest van de vergadering wordt voor het overgrote deel ingenomen door de Kadernota 2016. De volledige agenda en bijbehorende stukken vindt u elders op deze webiste.

Welkom
U bent van harte welkom de raadsvergadering in de raadzaal van het gemeentehuis bij te wonen. Ook kunt u de uitzending live volgen via deze website.