Samenvatting vergadering Raadscommissie Samenleving

12 september 2014
Klik om te vergroten

Dinsdag 9 september vond de raadscommissie vergadering Samenleving plaats. Op de agenda stonden twee onderwerpen: de verlenging van het contract met RTV Emmen en de gevolgen van het faillissement van CQ Centrum voor de Kunsten.

Rondvraag
Tijdens de rondvraag is gevraagd naar de plannen voor Brede School Emmerhout. De planning hiervoor zal worden verstuurd naar de raad. Ook kwam de sluiting van GGZ aan bod. Wethouder Bos geeft aan dat dit niet acceptabel is en gaat in gesprek met de directie. Hiervan wordt de raad op de hoogte gehouden.

RTV Drenthe en faillissement CQ
Op het voornemen om het contract met RTV Drenthe voor vijf jaar te verlengen is verheugd en positief gereageerd. Dit zal binnenkort besproken worden in de raad. Over de gekozen oplossing n.a.v. het faillissement van CQ Centrum voor de Kunsten zijn de commissieleden deels tevreden. Zij willen in het vervolg meer betrokken worden in de keuzes, omdat er nu veel vragen blijven bestaan. Wethouder Wilms geeft aan dat er nu gekozen is voor een snelle oplossing en dat de raad nauwer betrokken wordt bij de visie 2015-2019.

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het ingevulde e-mailadres.

Nieuwsbericht