Terugblik commissie Bestuur, Middelen en Economie

08 december 2014
Klik om te vergroten

Op de agenda van de commissie Bestuur, Middelen en Economie stond donderdag 4 december jl. onder andere, ter bespreking, de brief van het college inzake de stand van zaken onderzoek samenwerkings- en verbetermogelijkheden Area. Een personeelslid van Area heeft gebruik gemaakt van het inspreekrecht en ruim 70 medewerkers van Area waren aanwezig. De angst voor het verlies van banen vanwege een fusie leeft enorm.
Leden van de commissie willen weten wat de stand van zaken van het onderzoek is. Hierop antwoord wethouder Otter dat er een aantal onderzoeken loopt. Er zijn drie aandeelhouders, alle drie moeten voor een bepaalde uitkomst zijn, anders gaat bijvb. een fusie niet door. Maar eerst alle feiten op een rij zetten en komt dan terug bij de raad. Er worden dus niet zomaar besluiten genomen. Eind december verwacht wethouder Otter onderzoeksresultaten die naar verwachting medio februari met de raad kunnen worden besproken.

Preventie- en Handhavingsplan Drank- en Horecawet 2014-2018
Ook werd gesproken over het ‘Preventie- en Handhavingsplan Drank- en Horecawet 2014-2018’. Burgemeester Bijl licht toe dat het om preventie gaat. Er is met tal van belanghebbenden gesproken. De fracties geven aan blij te zijn met het plan. Het plan gaat als A-stuk naar de raadsvergadering.

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het ingevulde e-mailadres.

Nieuwsbericht