Terugblik Commissie Wonen & Ruimte woensdag 14 oktober

30 oktober 2015
Klik om te vergroten

De commissievergadering van woensdag 14 oktober begon met twee insprekers, die hun zorgen uitten over het eventueel plaatsen van windmolens in het gebied Pottendijk.

Windenergie was ook het enige agendapunt van deze commissievergadering. Het college heeft de gemeenteraad voorgesteld een extra stap te nemen voordat zij de structuurvisie windenergie gaat vaststellen.

Wethouder Van der Weide legde uit dat er dan tijd is om meer duidelijkheid te krijgen over hoe de omwonenden gecompenseerd gaan worden in een gebied. Dit kan dan bij het aanwijzen van de definitieve locaties meegewogen worden door de gemeenteraad.

Veel fracties gaven aan nog veel vragen over het voorstel en de bijbehorende stukken te hebben en hadden behoefte aan aanvullende informatie voor de raadsbehandeling, over onder andere grondposities, de milieu effect rapportage en HeliHolland. De wethouder zegt toe met extra informatie te komen.

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het ingevulde e-mailadres.

Nieuwsbericht