Terugblik Raadscommissie Wonen en Ruimte

21 oktober 2015
Klik om te vergroten

De commissie Wonen & Ruimte van maandag 12 oktober sprak onder andere over het ‘Bestemmingsplan Emmen Barger-Oosterveld uitbreiding bedrijventerrein’ en ‘Uitbreiding parkeercapaciteit Wildlands’. Over de locatie van deze parkeerplaats is uitvoerig gediscussieerd.

 

Tijdens de commissievergadering kwam ook de kredietaanvraag voor sorteerstraten en ongergrondse containers aan bod. Een aantal fracties vraagt zich af of ouderen en mensen met een beperking nog wel afval weg kunnen gooien. Ook de term: Minicontainer, roept vragen op. Wethouder van de Weide zegt dat een minicontainer net zo groot is al de huidige groene en grijze container.

In de commissievergadering zijn ook twee presentaties gegeven. Eén presentatie namens de bestuurscommissie Bargerveen-Schoonebeek, waarin informatie is gegeven over de beheersing van de waterproblematiek en de aanleg van een bufferzone. Ook is een presentatie gegeven over PRIS. Dat is een systeem dat automobilisten vertelt op welke plaats de auto geparkeerd kan worden.

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het ingevulde e-mailadres.

Nieuwsbericht