Terugblik raadsvergadering 25 september

01 oktober 2014
Klik om te vergroten

Tijdens het vragenhalfuur werden vragen gesteld over de informatiebijeenkomst van Wakker Emmen waarin wethouder Van der Weide o.a. heeft verteld dat de afstand van 1000 meter tussen huis en windmolen nu niet meer overal haalbaar is. D66 was bijzonder verbaasd over het optreden van de wethouder bij een bijeenkomst die door de politieke partij Wakker Emmen was georganiseerd.

Europaweg Schoonebeek
In 2013 is gesproken over de onveilige oversteek van de Europaweg in Schoonebeek. Hierover is overleg gevoerd met Dorpsbelangen, maar tot op heden zijn er geen veiligheidsaanpassingen zichtbaar. Dorpsbelangen heeft zelf het initiatief genomen om een apparaat met snelheidswaarschuwing aan te schaffen.
Wakker Emmen vraagt of de gemeente hieraan meebetaalt en welke stappen er worden genomen. De wethouder geeft aan dat er een aantal voorstellen worden besproken met de EOP, die aansluiten bij de structuurvisie. De gemeente gaat cofinancieren wat betreft de aanschaf.

Installatie
De nieuwe leden van het presidium en de leden van de audit-commissie zijn benoemd door de raad. Daarnaast is de definitieve naam van de partij Seniorenbelang Noord bekendgemaakt en is mevrouw Ria de Weerd benoemd tot commissielid namens DOP.

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het ingevulde e-mailadres.

Nieuwsbericht