Vooraankondiging commissieavond in september, inspreken over bezuinigingen 2021

13 juli 2020
Vooraankondiging commissieavond in september, inspreken over bezuinigingen 2021 Klik om te vergroten

Tijdens de raadsvergadering op 25 juni 2020 heeft de gemeenteraad bij de behandeling van de Kadernota 2021 over de voorgestelde bezuinigingen gesproken. Die raken allerlei organisaties in onze gemeente. De raad organiseert hierover op de avond van 22 september een commissiebijeenkomst, waarin betrokkenen kunnen inspreken. Als er veel belangstelling voor het spreekrecht is, wordt een extra inspreekavond georganiseerd op 23 september.   

Uw mening en alternatieven 
De avond staat helemaal in het teken van het inspreken. Betrokkenen kunnen dan hun mening geven over de voorgestelde bezuinigingen. De raadsleden horen dan ook graag van de insprekers of er alternatieven zijn voor de voorgestelde bezuinigingen. De inbreng zal meegenomen worden in de behandeling van de begroting 2021 (inclusief de bezuinigingen) door de gemeenteraad. Behandeling en besluitvorming staan gepland voor 2 en 5 november 2020.  Dan stelt de raad definitief vast, hoe de bezuinigingen van 12 miljoen – dat totaalbedrag staat vast – worden ingevuld.

Volg de berichtgeving voor meer informatie
Eind augustus/begin september volgt meer informatie via o.a. deze website. Daarin staat ook hoe u zich kunt aanmelden voor het inspreken. Heeft u n.a.v. deze vooraankondiging vragen, dan kunt u een e-mail sturen naar griffie@emmen.nl of bellen met 140591
 

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Nieuwsbericht