Welkom bij de commissievergaderingen

26 november 2013
Welkom bij de commissievergaderingen Klik om te vergroten

Volgende week is het weer raadscommissieweek. Let op: vanwege sinterklaasavond is de commissie Bestuur, Middelen & Economie verschoven van donderdag- naar woensdagavond. Het programma voor deze periode luidt:

 

Commissie Wonen & Ruimte: 2 december om 19.30 uur
De commissieleden hebben het vanavond onder andere over het milieujaarprogramma voor het komende jaar, het gemeentelijke verkeers- en vervoersplan voor 2012-2020 en het bestemmingsplan ‘Klazienaveen’. Een ander onderwerp is de herstructurering van kleine woonwagencentra in de gemeente.

Commissie Samenleving: 3 december om 19.30 uur
Vanavond praten de commissieleden praten onder andere over de tweede fase van het winkelcentrum in Bargeres, de welstand- en monumentencommissie en een motie over de toepassing van de Leerplichtwet in een individuele situatie.

Commissie Bestuur, Middelen & Economie: 4 december om 19.30 uur
Op de agenda van deze commissie staan onder andere een wijziging van de drank- en horecaverordening, de kadernota grondprijsbeleid 2014-2018 en de belastingverordening en –tarieven en de sporttarieven voor 2014.

Let op! Evaluatie 'Afval Anders' in commissie Samenleving
De evaluatie 'Afval Anders' wordt behandeld in de commissie Samenleving van dinsdag 3 december. Dit is besloten in verband met de volle agenda van de commissie Bestuur, Middelen & Economie.

U bent van harte welkom!
De complete en meest actuele agenda’s vindt u op www.gemeenteraademmen.nl. De vergaderingen worden hier ook live uitgezonden.

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Nieuwsbericht