Welkom bij de commissievergaderingen

07 mei 2015
Klik om te vergroten

Commissie Wonen & Ruimte:

maandag 11 mei om 19.30 uur

De commissie Wonen & Ruimte praat onder andere over net toevoegen van de Veenschapswijk als negende zoekgebied voor windenergie. Daarnaast wordt gesproken over de vaststelling van het bestemmingsplan aan de Vreding.

Commissie Samenleving:

dinsdag 12 mei om 19.30 uur

Op de agenda van de commissie Samenleving staat een presentatie van Jeugdhulp, met deelpresentaties vanuit het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), inkoopbureau jeugdhulp Drenthe en Pionn. Daarnaast wordt gesproken over de opheffing openbare basisschool Meester Halma als gevolg van samenvoeging.

Commissie Bestuur, Middelen & Economie:

woensdag 13 mei om 19.30 uur (let op: afwijkende vergaderdag!)

Op de agenda van de commissie Bestuur, Middelen & Economie staat onder andere de Jaarstukken 2014 en resultaatbestemmingsvoorstel op de agenda.

Welkom

U bent van harte welkom de commissievergaderingen in de raadzaal van het gemeentehuis bij te wonen. Ook kunt u de live uitzending volgen via www.gemeenteraademmen.nl. U vindt hier ook de agenda.