Welkom bij de commissievergaderingen

24 februari 2015
Welkom bij de commissievergaderingen Klik om te vergroten

Commissie Wonen & Ruimte:
maandag 9 maart om 19.30 uur
De commissie Wonen & Ruimte praat onder andere over het actieplan Stimuleringsfonds Dorpen en Wijken. Ook staan de scenario’s voor Willinkplein-zuid op de agenda.

Commissie Samenleving:
dinsdag 10 maart om 19.30 uur
Op de agenda van de commissie Samenleving staat onder meer een presentatie waarin teruggeblikt wordt naar december 2014 en de eerste bevindingen WMO. Daarnaast is een presentatie Uitvoering huishoudelijke hulp toelage (HHT). Ook wordt gesproken over de Verordening voorziening huisvesting onderwijs gemeente Emmen 2015.

Commissie Bestuur, Middelen & Economie:
donderdag 12 maart om 19.30 uur
Op de agenda van de commissie Bestuur, Middelen & Economie staat onder andere het Besluit begrotingswijzigingen 2015-3 waarin wijzigingen voor onder andere het stemmen Waterschapsverkiezingen 2015, storten in reserve Veiligheid en ontwikkeling AOC Terra.

Welkom
U bent van harte welkom de commissievergaderingen in de raadzaal van het gemeentehuis bij te wonen. Ook kunt u de live uitzending volgen via deze website. U vindt hier ook de volledige agenda.

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Nieuwsbericht