Welkom bij de commissievergaderingen

Commissie Wonen & Ruimte en
Commissie Samenleving:

dinsdag 13 januari om 19.30 uur
Dinsdag 13 januari is een gezamenlijke commissievergadering voor de commissie Wonen & Ruimte en de commissie Samenleving. Op de agenda staat o.a. het vaststellen grondexploitatie project Europan en de vaststelling van een bestemmingsplan in Nieuw-Dordrecht en een bestemmingsplan in Nieuw-Amsterdam.

Commissie Bestuur, Middelen & Economie:
donderdag 15 januari om 19.30 uur
Op de agenda van de commissie Bestuur, Middelen & Economie staat onder andere het Besluit begrotingswijzigingen 2014-6 en het Besluit begrotingswijzigingen 2015-1. Daarnaast wordt o.a. gesproken over het Intrekken verordening Wet Bescherming Persoonsgegevens gemeente Emmen.

Welkom
U bent van harte welkom de commissievergaderingen in de raadzaal van het gemeentehuis bij te wonen. Ook kunt u de live uitzending volgen via deze website. U vindt hier ook de volledige agenda.