Welkom bij de commissievergaderingen

25 november 2014
Klik om te vergroten

Commissie Wonen & Ruimte:
maandag 1 december om 19.30 uur
De commissie Wonen & Ruimte praat onder andere over een aantal bestemmingsplannen; o.a. de woonwagenlocaties aan de Vleerackers, Gierzwaluw, Valtherlaan en Lijsterveld. Ook staat het Besluit begrotingswijzigingen 2014 op de agenda.

Commissie Samenleving:
dinsdag 2 december om 19.30 uur
Op de agenda van de commissie Samenleving staat onder meer als onderwerp ter bespreking de Verordening Jongerenadviesraad Emmen. Daarnaast wordt gesproken over de Verordeningen tegenprestatie en afstemming Participatiewet.

Commissie Bestuur, Middelen & Economie:
donderdag 4 december om 19.30 uur
Op de agenda van de commissie Bestuur, Middelen & Economie staat onder andere het gewijzigde voorstel Wijziging Reclameverordening en het Preventie- en Handhavingsplan Drank- en Horecawet. Daarnaast wordt o.a. gesproken over de Belastingverordeningen en -tarieven 2015 en verordening sporttarieven 2015.

Welkom
U bent van harte welkom de commissievergaderingen in de raadzaal van het gemeentehuis bij te wonen. Ook kunt u de live uitzending volgen via deze website. U vindt hier ook de agenda.

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het ingevulde e-mailadres.

Nieuwsbericht