Welkom bij de commissievergaderingen in juni

05 juni 2015
Klik om te vergroten

Commissie Wonen & Ruimte:

maandag 8 juni om 19.30 uur.

De commissie Wonen & Ruimte praat onder andere over de herziening van het exploitatieplan "Nieuw-Amsterdam/Veenoord, bedrijventerrein De Tweeling"

Commissie Samenleving:

dinsdag 9 juni om 19.30 uur
Op de agenda van de commissie Samenleving staat onder meer het vaststellen van de notitie 'Hoofdlijnen ontwikkeling en Onderwijs. Tevens worden een viertal nieuwe verordeningen in het kader van de Participatiewet besproken. Het voorstel over de ''Verordening fonds voor onderhoud en exploitatieverbetering buitensportverenigingen en geprivatiseerde sportaccommodaties' is van de agenda gehaald.

Commissie Bestuur, Middelen & Economie:

donderdag 11 juni om 19.30 uur
Op de agenda van de commissie Bestuur, Middelen & Economie staat onder andere een presentatie over het concept-plan MER windenergie Emmen en de bespreking van de (ontwerp) begroting 2016 van de Veiligheidregio Drenthe.

Welkom
U bent van harte welkom de commissievergaderingen in de raadzaal van het gemeentehuis bij te wonen. Ook kunt u de live uitzending volgen via deze website. U vindt hier ook de volledige agenda.

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het ingevulde e-mailadres.

Nieuwsbericht