Welkom bij de commissievergaderingen van december

21 november 2016
Welkom bij de commissievergaderingen van december Klik om te vergroten

Commissie Samenleving

Dinsdag 6 december om 19.30

De commissie  Samenleving praat onder andere over het raadsvoorstel voor een  definitief besluit over de nieuwbouw van een zwembad’ aan de locatie Meerdijk.

Commissie Wonen en Ruimte  
woensdag 7 december 2016 om 19.30 uur

Op de agenda van de commissie Wonen & Ruimte staat onder andere de ‘Smart Energy Region Emmen-Haren (SEREH)’ dat gaat over de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening. Ook wordt er gesproken over het ‘Stimuleringsfonds Dorpen en Wijken en de centrumvernieuwing Havenstraat Erica’.  De commissie Wonen & Ruimte vergadert maandelijks doorgaans op de maandag. In verband met Sinterklaasavond vergadert de commissie in december a.s.  op woensdagavond.

Commissie Bestuur, Middelen en Economie
donderdag 8 december  2016 om 19.30 uur

Op de agenda van de commissie BME staat o.a.  de  bespreking  van  het raadsvoorstel  ‘Conceptbedrijvenregeling Vierkant voor Werk’ In dit voorstel wordt de raad gevraagd om middelen beschikbaar te stellen voor een regionaal stimuleringsregeling voor bedrijven.

Welkom

U bent van harte welkom de commissievergaderingen in de raadzaal van het gemeentehuis bij te wonen. Ook kunt u de uitzending live volgen via deze website. De volledige agenda en bijbehorende stukken vindt u ook op deze website.

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Nieuwsbericht