Welkom bij de commissievergaderingen van januari 2017

29 december 2016
Welkom bij de commissievergaderingen van januari 2017  Klik om te vergroten

De vergadering van de commissie Bestuur, Middelen & Economie van donderdag 12 januari komt te vervallen. De agendapunten staan op de agenda van de gezamenlijke vergadering van de commissie Wonen & Ruimte en de commissie Bestuur, Middelen & Economie op maandag 16 januari 2017

 

 

Commissie Wonen & Ruimte en commissie Bestuur, Middelen &  Economie 
maandag 16 januari 2017 om 19.30 uur

Het betreft een gezamenlijke vergadering van de commissie Wonen & Ruimte en de commissie Bestuur, Middelen & Economie.
Op de agenda van deze vergadering  staat onder andere ter bespreking de beslissing op het bezwaarschrift van Q-park en het Stimuleringsfonds Dorpen en Wijken Centrumvernieuwing Schoonebeek fase 1.

Commissie Samenleving  
Dinsdag 17 januari  2017 om 19.30 uur

Op de agenda van de commissie Samenleving staat o.a. de blijverslening gemeente Emmen 2017. Ook staat ter bespreking de verordening fonds Onderhoud en het onderwerp verduurzaming accommodaties buitensportverenigingen en geprivatiseerde sportaccommodaties in de gemeente Emmen.

Welkom

U bent van harte welkom de commissievergaderingen in de raadzaal van het gemeentehuis bij te wonen. Ook kunt u de uitzending live volgen via deze website. De volledige agenda en bijbehorende stukken vindt u ook op deze website.

 

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Nieuwsbericht