Welkom bij de commissievergaderingen van juni 2019

03 juni 2019
Welkom bij de commissievergaderingen van juni 2019 Klik om te vergroten

In de maand juni vergaderen de drie raadscommissies Samenleving, Wonen & Ruimte en Bestuur, Middelen & Economie. De commissie Wonen & Ruimte vergadert op een andere dag dan u gewend bent, namelijk op een woensdag. Dit in verband met Pinksteren. U kunt deze openbare vergaderingen uiteraard bijwonen. Ze beginnen om 19.30 uur en de data zijn:

• dinsdagavond 11 juni 2018 de commissie Samenleving
• woensdagavond 12 juni de commissie Wonen & Ruimte
• donderdagavond 13 juni de commissie Bestuur, Middelen & Economie

Commissie Samenleving dinsdag 11 juni 2019
Tijdens de vergadering wordt o.a. het rapport van de Rekenkamercommissie ‘Citymarketing Emmen tegen het licht gehouden’ gepresenteerd en besproken. 

Commissie Wonen & Ruimte woensdag 12 juni 2019
Deze commissie bespreekt tijdens de vergadering o.a. verschillende bestemmingsplannen. Het gaat om initiatieven in de volgende dorpen: Nieuw-Schoonebeek, Erica, Nieuw-Dordrecht, Barger-Oosterveld, Weerdinge en Emmer-Compascuum.

Commissie Bestuur, Middelen & Economie donderdag 13 juni 2019
In deze commissie komen verschillende financiële onderwerpen aan bod. Diverse jaarstukken en begrotingen van gemeenschappelijke regelingen, waar de gemeente Emmen in deelneemt. Maar ook de jaarstukken 2018 (jaarrekening en jaarverslag) van de gemeente Emmen zelf worden besproken.

Spreekrecht
Het is mogelijk om in deze vergaderingen gebruik te maken van het spreekrecht. Daarvoor kunt u zich uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de vergadering aanmelden bij de griffie door een mail te sturen naar griffie@emmen.nl of te bellen met 140591. Meer informatie over het spreekrecht vindt u op deze website.
 
Welkom

U bent van harte welkom de commissievergaderingen in de raadszaal van het gemeentehuis bij te wonen. Ook kunt u de uitzending live volgen via deze website. De volledige agenda en bijbehorende stukken vindt u ook op die website.

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Nieuwsbericht