Welkom bij de commissievergaderingen van mei

29 april 2019
Welkom bij de commissievergaderingen van mei Klik om te vergroten

De commissies Wonen & Ruimte en Samenleving vergaderen gezamenlijk op maandagavond 13 mei 2019. En de commissie Bestuur, Middelen en Economie vergadert op donderdagavond 16 mei. De vergaderingen beginnen om 19.30 uur.

Spreekrecht
Het is mogelijk om in deze vergadering gebruik te maken van het spreekrecht. Daarvoor kunt u zich uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de vergadering aanmelden bij de griffie door een mail te sturen naar griffie@emmen.nl of te bellen met 140591. Meer informatie over het spreekrecht vindt u op deze website.

Vervallen raadscommissievergadering
De vergadering van de raadscommissie Samenleving op dinsdag 14 mei aanstaande vervalt. De agendapunten van deze commissie worden behandeld in de vergadering op 13 mei.

Welkom
U bent van harte welkom deze vergaderingen in de raadzaal van het gemeentehuis bij te wonen. Ook kunt u de uitzending live volgen via deze website. De volledige agenda en bijbehorende stukken vindt u hier ook.

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Nieuwsbericht