Welkom bij de commissievergaderingen van september 2018

31 augustus 2018
Klik om te vergroten

De commissie Wonen & Ruimte vindt plaats op maandagavond 10 september 2018 en de commissie Samenleving op dinsdagavond 11 september. De commissie Bestuur, Middelen en Economie wordt gehouden op donderdagavond 13 september.

Commissie Wonen & Ruimte maandag 10 september 2018, aanvang 19.30 uur
Op de agenda staan onder andere ‘Energiepark Pottendijk’en ‘Onttrekking aan openbaar verkeer verbindingsweg tussen de Dorpsstraat en de Steenbakkerijweg te Weerdinge’.

Commissie Samenleving dinsdag 11 september 2018, aanvang 19.30 uur
Die avond wordt onder andere gesproken over het ‘RKE rapport ‘Sociaal domein gemeente Emmen, bevindingen voor overzicht, kaderstelling en controle’.

Commissie Bestuur, Middelen en Economie donderdag 13 september 2018, aanvang 19.30 uur
In deze commissie wordt onder andere gesproken over ‘Aanpassen APV met regelingen betaald voetbal en smartshops’ en ‘Wijziging heffingsmaatstaf reclamebelasting’.

Welkom
U bent van harte welkom de commissievergaderingen in de raadzaal van het gemeentehuis bij te wonen. Ook kunt u de uitzending live volgen via deze website. De volledige agenda en bijbehorende stukken vindt u hier ook.

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het ingevulde e-mailadres.

Nieuwsbericht