Welkom bij de commissievergaderingen van september 2019

29 augustus 2019
Welkom bij de commissievergaderingen van september 2019 Klik om te vergroten

In de maand september vergaderen de drie raadscommissies Wonen & Ruimte, Samenleving en Bestuur, Middelen & Economie. U kunt deze openbare vergaderingen bijwonen. De vergaderingen beginnen om 19.30 uur en de data zijn:
• Maandag 9 september de commissie Wonen & Ruimte
• Dinsdag 10 september de commissie Samenleving
• Donderdag 12 september de commissie Bestuur, Middelen & Economie

 

Commissie Wonen & Ruimte maandag 9 september
Deze commissie bespreekt tijdens de vergadering o.a. het 'Bestemmingsplan Emmen, Centrum Heldenhof' en het "Beeldkwaliteitsplan ‘Klazienaveen-Noord, droomkavels’.

Commissie Samenleving dinsdag 10 september
Tijdens de vergadering komt o.a. het ‘Koersplan 2019-2023 Openbaar Onderwijs Emmen’ aan bod.

Commissie Bestuur, Middelen & Economie donderdag 12 september
In deze commissievergadering worden o.a. de ‘Strategienota Energy Hub GZI Next Emmen’ en het ‘Concept Regionaal Beleidsplan Veiligheid Noord Nederland 2020-2023’ besproken.

Spreekrecht
Het is mogelijk om in deze vergaderingen gebruik te maken van het spreekrecht. Daarvoor kunt u zich uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de vergadering aanmelden bij de griffie door een mail te sturen naar griffie@emmen.nl of te bellen met 140591. Meer informatie over het spreekrecht vindt u op de website
 
Welkom
U bent van harte welkom de commissievergaderingen in de raadszaal van het gemeentehuis bij te wonen. Ook kunt u de uitzending live volgen via de website. De volledige agenda en bijbehorende stukken vindt u daar ook. 

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Nieuwsbericht