Welkom bij de gezamenlijke commissievergadering van 8 april 2019

22 maart 2019
Welkom bij de gezamenlijke commissievergadering van 8 april 2019  Klik om te vergroten

Op maandag 8 april 2019 begint om 19.30 uur een gezamenlijke vergadering van de commissies Wonen & Ruimte , Samenleving en Bestuur, Middelen & Economie. U bent van harte welkom deze gezamenlijke commissievergadering in de raadzaal van het gemeentehuis bij te wonen.

Spreekrecht
Het is mogelijk om in deze vergadering gebruik te maken van het spreekrecht. Daarvoor kunt u zich uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de vergadering aanmelden bij de griffie door een mail te sturen naar griffie@emmen.nl of te bellen met 140591. Meer informatie over het spreekrecht vindt u op deze website.

Live-uitzending
De uitzending is live te volgen op deze website. De volledige agenda en bijbehorende stukken vindt u ook op deze website.

Vervallen raadscommissievergaderingen
De vergaderingen van de raadscommissie Samenleving op 9 april a.s. en die van de Bestuur, Middelen & Economie op 11 april a.s. vervallen. De agendapunten van deze commissies worden behandeld in de vergadering op 8 april a.s.

 

 

 

 

 

 

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?

Nieuwsbericht