Welkom bij de raadsvergadering

12 december 2013
Welkom bij de raadsvergadering Klik om te vergroten

Donderdag 19 december om 14.00 uur is er weer een raadsvergadering.

Op de agenda staan onder andere: het vaststellen van het Gemeentelijk Verkeer- en Vervoerplan 2012-2020, de gewijzigde Drank- en horecaverordening, het Woonwagenbeleid, de herstructurering van kleine woonwagencentra, het Milieujaarprogramma 2014 en een tweetal bestemmingsplannen (Emmen, Centrum Oost en Klazienaveen).

U kunt de live uitzending van de vergadering volgen via deze website. U bent van harte welkom om de vergadering bij te wonen! Ook kunt u de live uitzending van de vergadering volgen via de website van de gemeenteraad Emmen, www.gemeenteraademmen.nl. Op deze website kunt u ook de agenda van die vergadering vinden.