Toegankelijkheidsverklaring

Status

Voor gemeenteraademmen.nl zijn de eerste maatregelen genomen om te voldoen aan de eisen uit het Tijdelijk besluit digitale overheid. De website wordt de eind 2021 vervangen door een nieuw systeem. Daar wordt direct rekening gehouden met de eisen van digitale toegankelijkheid.

Raadvergaderingen live volgen en/of terugzien kan op een aparte website. Verwachting is dat deze website voor het einde van 2020 nog de onderstaande maatregelen worden genomen. Wanneer deze problemen zijn opgelost, wordt de website opnieuw getest door een auditor.

- De menu-items en kruimelpaden worden aangepast zodat deze overeenkomen.
- De bediening van de website met het toetsenbord wordt verbeterd.
- Inzoomen op navigatiemenu’s wordt verbeterd.

Probleem met de toegankelijkheid van deze website?

Komt u een probleem tegen met de toegankelijkheid van deze website? Neem dan contact met ons op.

Wat is een toegankelijke website?

Een toegankelijke website is voor alle doelgroepen beschikbaar. Dit betekent dat je als organisatie zorgt dat informatie en diensten op de website voor iedereen makkelijk te vinden, te gebruiken en te bekijken zijn. Dus ook voor ouderen met een verminderd gezichtsvermogen, blinden, slechtzienden maar ook voor bijvoorbeeld doven en slechthorenden en mensen met beperkte handfunctie of bijvoorbeeld beperkte leesvaardigheid.

Meer informatie

Onze complete toegankelijkheidsverklaring leest u in het register op toegankelijkheidsverklaring.nl. Op de website DigiToegankelijk.nl vindt u meer informatie over digitale toegankelijkheid.

 

Het toegankelijkheidslabel van Gemeenteraademmen.nl. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

Inloggen

Om deze pagina te bekijken, moet u eerst inloggen. Vul hieronder uw e-mailadres en vul uw wachtwoord in en klik op 'inloggen'.

Wachtwoord vergeten?