Samenleving 06 april 2004

Opening en vaststelling agenda
    Presentatie: a. zwemvangnet
    Spreekrecht
    a. Aan het begin van de vergadering over onderwerpen die binnen het taakveld van de commissie vallen;
    b. voorafgaand aan de behandeling van elk punt op de agenda
    Rondvraag
    Bespreken C-stukken: n.v.t.
    Bespreken B-stukken: n.v.t.
    Bespreken A-stukken: n.v.t.

Onderwerpen ter bespreking:

• 8A
    Brief PvdA-fractie met verzoek om werkbezoek aan o.a. VMBO
  • 8B
    Brief d.d. 17 maart 2004 van het college van burgemeester en wethouders over afhandeling motie uitgeprocedeerde asielzoekers
    Vaststellen verslag vergadering d.d. 10 februari 2004
    Actuele mededelingen vanuit het college:
    a. varianten Theater/CQ

N.B.
    Indien de behoefte bestaat om één of meer van de onderwerpen vermeld onder 11 en 12 te bespreken, zullen deze worden geagendeerd voor de eerstvolgende vergadering.

Ingekomen stukken vanuit het college: t.k.n.

• 11A
    Brief d.d. 10 februari 2004 over voortgangsrapportage Meerjaren-programma Jeugdbeleid.
  • 11B
    Informatie over Wvg Protocol
  • 11C
    Brief d.d. 3 februari 2004 aan de minister van Vreemdelingenzaken en Integratie over motie van de gemeenteraad inzake verruiming éénmalig pardon